10.04.2022

Європейський авторинок: сайти і майданчики дилерів

Перелік популярних торгових майданчиків

Великий вибір автосайтів з різних країн дозволяє підшукати авто практично будь-якої марки й моделі. Серед найбільш популярних:

 

  • Mobile.de. Імпорт автомобілів з Німеччини та з усієї Європи. Тут щодня пропонується понад 1,5 млн авто. Можна підібрати як новий транспорт, так і старий. В асортименті мінівени, седани, кросовери та навіть розкішні лімузини, ретро моделі та багато інших. Торговий майданчик належить одному з великих порталів Німеччини, що спеціалізується на продажу транспорту. За рахунок простої системи пошуку підбір потрібної машини займає мінімум часу. Пропозиції надходять як від дилерів, торгових майданчиків, так і приватних продавців.
  • Autoscout24.de. Один з найбільших інтернет-авторинків в Європі. Тут можна вибрати відповідну машину з понад 2 млн пропозицій. Велика частина продавців – це приватні особи, але також є і дилери. На майданчику представлені позашляховики, малолітражки, седани, мотоцикли, квадроцикли, комерційний транспорт, спортивні машини та багато інших. Autoscout24 – велика стоянка, представлена в онлайн-режимі, що дозволяє вибрати автомобіль, який відповідає всім запитам.
  • Autohus.de. Спочатку майданчик пропонував авто тільки експортним дилерам і юридичним особам. Зараз придбати відповідне авто можуть і приватні особи, кінцеві споживачі. Тут можна придбати відповідну марку і модель за гуртовими цінами. Серед пропозицій – колишній службовий транспорт, який надається різними компаніями на гуртових умовах. Автопортал виступає в якості великого європейського дилера, що пропонує старі машини в онлайн-режимі. Тут понад 15 тис. авто різних моделей. Переваги службових машин в тому, що вони регулярно проходили техогляд, мають хорошу історію. Як правило, вони не старше 2-3 років, використовувалися на умовах лізингу.
  • Otomoto.pl. Один з найбільших і найвідоміших польських сайтів для пошуку і покупки уживаних авто в Польщі. Він працює вже протягом 10 років, публікує тисячі оновлень кожен день. Крім автомобільного сегмента тут представлені с/г і будівельна техніка, авто на розбирання, запчастини.

 

Також серед популярних автосайтів Німеччини – Auto.de, Бельгії - 2dehands.be, Kapaza.be, Autoscout24.be, Autozone.be, Франції – Lacentrale.fr, Automobile.fr, Autoscout24.fr, Швеції – Blocket.se, KVD. se, Bytbil.com, Польщі – Autoauto.pl, Литви – Autogidas.lt, Autoplius.lt, Autobonus.lt.

 

Чому краще скористатися послугами виконавців VARTA.UA?

Оскільки на європейських автосайтах дилери та приватні особи працюють безпосередньо з покупцем, він може самостійно відвідати країну, в якій планується покупка машини. Але все не так просто, адже для вдалого і безпечного придбання транспорту необхідно не тільки розуміти мову, а й розбиратися в специфіці купівлі-продажу, законодавстві та інших особливостях, пов'язаних з купівлею. Також можна зіткнутися з такими ризиками:

 

  1. Добре замасковані дефекти, які можуть бути виявлені тільки після ретельної діагностики транспорту;
  2. Ризик шахрайства, основними ознаками якого, як правило, стають передоплата, внесення застави перед зустріччю з продавцем або занадто низька ціна автомобіля;
  3. Складнощі, що виникають при розмитненні та легалізації автомобіля.

 

Пошук авто через онлайн-ресурси досить зручний і простий. Можна вивчити кілька сайтів, порівняти ціни на одні й ті ж марки авто, потім підібрати найбільш вигідні умови. Часто машину однієї і тієї ж моделі з однаковою комплектацією і технічним станом можна знайти в різних країнах. Тут важливо розуміти, звідки буде дешевше її пригнати. 

Щоб покупка була вигідною і безпечною, досить вибрати вподобану машину на одному з сайтів, потім звернутися до виконавців біржі VARTA.UA. Серед них – тільки кваліфіковані фахівці, які розбираються у всіх тонкощах пригону, розмитнення і легалізації. Користуючись послугами виконавців, клієнт повністю захищає себе від усіх можливих ризиків.

 

Коментарі 0

Догори