18.06.2019

Польські автомобільні сайти: де недорого знайти хороший автомобіль?

Автомобільні сайти Польщі 

OTOMOTO - найбільший польський автомобільний сайт. Саме тут ви знайдете найбільший вибір автомобілів, мотоциклів і комплектуючих. На сайті є оголошення з продажу старих і нових транспортних засобів. Перевагою OTOMOTO є те, що саме на цьому ресурсі розміщують найактуальніші і вигідні пропозиції з продажу автомобілів. Мінусом є те, що сайт повністю польською мовою. Однак розробники постаралися зробити інтерфейс максимально простим і зрозумілим, тому навіть людина, яка не знає ні одного польського слова, зможе знайти там те, що шукає.

На спеціалізованому сайті Autoauto можна знайти різні автомобілі - від звичайних старих іномарок в хорошому стані до авто класу люкс. У сайту зручна пошукова система, яка дозволяє підбирати варіанти за такими критеріями:

  •  Вік;
  •  Ціна авто;
  •  Тип кузова;
  •  потужність двигуна.
 Доступний автоматичний переклад сайту на кілька мов, в тому числі на українську та російську.
 

  Сайт Autoteam.pl пропонує покупцеві відмінний вибір старих автомобілів. На цьому ресурсі продаються легкові, вантажні автомобілі, автобуси, мотоцикли та багато іншого. Сайт також польською мовою, але навігація у нього стандартна, тому користувачеві буде нескладно в ній розібратися.

Це сайт компанії, яка є найбільшим продавцем автомобілів у Європі. У тому числі на сайті представлені польські автомобілі, які цікавлять багатьох українців. Сайт англійською мовою, в налаштуваннях можна вибрати російську. Навігація по сайту також досить проста.

Сайт має непогану базу автомобілів, тому покупцеві буде, з чого вибирати. Зручна система пошуку дозволяє впорядкувати тільки автомобілі, що задовольняють вимогам користувача. З мінусів - відсутність можливості змінити мову.

  Auto Trader - спеціалізований автомобільний сайт, на якому можна знайти легкові, вантажні автомобілі з Польщі, автобуси, спецтехніку, мототранспорт та комплектуючі. Більшість оголошень розміщують звичайні користувачі, які продають авто на вторинному ринку. На сайті Auto Trader можна знайти дуже вигідні пропозиції з продажу авто, доречний торг з власником ТЗ. Ресурс пропонує достатньо велику базу нових і старих авто, зручну систему навігації, є мобільна версія. Сайт на російський не перекладається.авто с Польщи

 Дошки оголошень

  Шукати відповідні оголошення на автомобільну тематику можна теж дошках оголошень - сайтах, де звичайні користувачі можуть розмістити будь-який свій товар або послугу для продажу. Дуже часто на таких сервісах розміщують більше вигідних пропозицій, ніж на спеціалізованих польських сайтах з продажу авто. Такими сайтами є Allegro.pl і OLX.pl. Обидва сайти не мають автоматичного перекладу на російську. Орієнтуватися в них не складно - інтерфейс дуже нагадує нам OLX і Rozetka.

 Як знайти автомобіль за оголошенням в інтернеті?

  Пошук авто через інтернет - це перше, з чого починає підбір варіантів досвідчений фахівець і пересічний покупець. Однак між підходами до пошуку є принципова різниця. Фахівці з прижени авто дуже добре орієнтуються в тому, де можна знайти найбільш вигідні пропозиції, як правильно шукати, обходити шахраїв. Деякі польські сайти з продажу авто мають автоматичний переклад на російську мову, але продавці пишуть опис до автомобіля на рідній мові для них, тому знання польської буде не зайвим при сортуванні оголошень. Саме тому доручити пошук варіантів краще виконавцю, який розбирається в автомобілях, орієнтуються в цінах і в цілому знає ринок. Знайти виконавця для пригону авто можна на біржі VARTA.

 

Коментарі 0

Догори