04.12.2019

Купити авто з Литви під ключ

Автолюбителі з України все частіше звертають свої погляди на автомобільний ринок Литви, навіть незважаючи на суперечливий закон № 8487, прийнятий Верховною Радою і підписаний президентом в кінці листопада 2018 року. Якщо до цього було вигідно приганяти машини від 2011 випуску, то основним позитивним моментом закону про «евробляхах» можна вважати можливість ввезення та реєстрації б / у машин будь-якого віку. Україна є основним імпортером б / у авто з Литви. І на це є вагомі причини, які ми розглянемо далі.

Чому вигідно купити б / у машину в Литві?

Литва - країна Євросоюзу, яка з одного боку має дуже зручне географічне положення, з іншого - це відмінний транзитний шлях поставок авто з ЄС до країн Східної Європи, в тому числі, в Україні. Наших покупців приваблюють доступні ціни на нові та б / у авто преміум класу. Так, наприклад, машина з Литви може коштувати в 2-4 рази нижче, ніж аналогічна модель того ж року випуску в Україні. Але, при цьому, технічний стан транспортного засобу може кардинально відрізнятися. Це пов'язано не тільки з нашим менталітетом. Вся справа в тому, що якість доріг в Литві помітно перевищує стан вітчизняних автомагістралей. Тому, купуючи авто з сусідньої країни, ви можете бути впевненим в хорошому стані підвіски, ходової важливих елементів транспортного засобу.

Які машини найчастіше купують українці в Прибалтиці?

Популярність авто з Балтійського регіону серед жителів України зросла не тільки за рахунок привабливої ​​вартості і належного технічного стану транспортних засобів. На це також вплинуло високу якість автомобілів, тому що левова частка продажів доводиться на автомобілі виробництва Німеччини та Франції, які вважаються флагманами європейського машинобудування.

Українські автолюбителі воліють купувати такі марки французьких і німецьких автомобілів:

  • Citroen;
  • Peugeot;
  • Renault;
  • BMW;
  • Volkswagen;
  • Mercedes-Benz;
  • Audi і ін.

Якщо у вас виникли сумніви з приводу шукати або не шукав хороше підтримане авто на вітчизняному ринку, обов'язково додайте в закладку наш сайт або скористайтеся послугами пригону прямо зараз. Вас чекають демократичні ціни на найбільш затребувані моделі авто. Литва - це великі можливості з пошуку як підтриманих, так і нових авто.

Замовити машину «під ключ» на нашому сайті – сучасний сервіс пригону авто

На нашій біржі послуг по пригону авто працюють понад 300 активних прямих виконавців, які приженуть будь-якої вподобаної автомобіль або допоможуть купити «залізного коня», в залежності від ваших уподобань і фінансових можливостей. Зазвичай, пошук потенційної покупки в Литві займає небагато часу - все залежить від марки і моделі.

Щоб замовити б / у авто на нашому сайті, досить приділити кілька хвилин для заповнення заявки.

  1. Вкажіть, яка машина являє для вас інтерес.
  2. Бажану комплектацію (від цього залежить вартість транспортного засобу).
  3. Виділяється для покупки бюджет.

Додаткові послуги

Наш сайт пропонує клієнтам не тільки купити нові і б / у автомобілі «під ключ», а також повний перелік додаткових послуг, в тому числі:

  • знайомство з Автобазар і тематичними сайтами (регіон Литва);
  • огляд, бронювання і купівля техніки;
  • розмитнення і сертифікація автомобілів.

Чому варто шукати автомобілі через наш сервіс?

  1. Величезна кількість перевірених виконавців.
  2. Швидке оформлення замовлення за допомогою оголошення.
  3. Робота безпосередньо без посередників, як підсумок - економія грошей.
  4. Широкий спектр послуг, що надаються.

Реєструйтеся на сайті прямо зараз, розміщуйте оголошення і дуже скоро виконавці вийдуть з вами на зв'язку для уточнення необхідної інформації щодо вибору авто або будь-якими іншими, що цікавлять!

Коментарі 0

Догори