04.12.2019

Пригін авто з Грузії під ключ

Останнім часом в Україні зріс попит на авто з Грузії, чому сприяв пільговий акциз на старі автомобілі, який недавно ввели. Грузія буде відмінним посередником і в тому випадку, якщо ви хотіли придбати транспортний засіб з США тому, що їх доставляють до Грузії для продажу. Це буде більш вигідно і простіше, бо для покупки з США вам потрібно відвідати країну, а в неї, на жаль, дуже важко отримати візу. Якщо авто доставлено з США до Грузії, то ви також зможете перевірити його в базі даних Carfax, що неодмінно убезпечить вас на деяких відсоток. На ринку б / у авто в Грузії можна знайти чимало японських автомобілів.

 Є деякі підводні камені, що стосуються пільгового акцизу, адже раніше купити машину в Грузії можна тільки ту, яка була випущена не пізніш 2010 року. Також вона повинна була відповідати стандартам Євро-5. На щастя, зараз ви можете розмитнити авто після 2010 року випуску зі стандартом нижче євро-5, у якого грузинська реєстрація. Цей закон набрав чинності з листопада 2018 року. Приємно дивують і терміни доставлення (орієнтовно 2 тижні).

Насправді, більшість б/у автомобілів з США на ринку відновлюють після ДТП, тому вам варто дуже уважно ставитися до огляду і перевірці авто. Варто відзначити, що в Грузії ремонт машини обійдеться дешевше за рахунок більш дешевих деталей. Щоб не купити авто в Грузії з великим дефектом, краще звернутися до фахівців, які проведуть ретельний огляд.

Нюанси, які потрібно знати при покупці машини в Грузії

  1. Пошукайте інформацію про перетин кордону, щоб не кататися туди і назад просто так. Цим простим радою варто скористатися тому, що вам не доведеться витрачати зайві гроші.
  2. Перегляньте всі документи з фахівцем і зробіть копії. Вони стануть в нагоді вам.
  3. Автомобіль будуть розмитнювати конкретно в пункті перетину кордону.
  4. Обов'язково перевірте машину по базі даних, якщо буде така можливість.
  5. Дізнайтеся, чи підходить авто під європейські стандарти? Часто трапляється так, що автомобіль підходить під потрібний рік випуску, але не відповідає екологічним нормам. В такому випадку у вас не вийде привезти машину в Україну, а це не стане для вас хорошою новиною.

Доставлення і розмитнення транспортного засобу з Грузії в Україну

Авто з Грузії доставлять в Україну в маленькі терміни. Все залежить від частоти й розкладу ходіння поромів. Тому вам варто потурбуватися про броні каюти.

Розмитнення проходить в три етапи: реєстрація, оплата і видача документів. Сама розмитнення не є обов'язковою, розмитнювати авто чи ні — справа ваша. Тільки вам варто добре розібратися в законодавстві, щоб не стати порушником і не нашкодити собі.

Ще одним мінусом є обов'язкова наявність сертифіката. Для чого потрібна сертифікація?

  • Чи є гарантією країни-виробника.
  • Підтверджують відповідність усім нормам.
  • Дають дозвіл на використання транспортного засобу на дорогах громадського користування.

Ви могли помітити, що покупка і доставка авто з Грузії має безліч нюансів, не знаючи яких можна запросто залишитися ні з чим.

Щоб уникнути неприємностей, ми радимо вам звернутися до хорошого виконавця, який розв'яже всі потрібні питання.

VARTA.UA — ваш надійний помічник

На нашій біржі ви можете замовити послугу покупки та доставлення авто в Україну. Професіонали допоможуть вибрати хорошу модель авто, виходячи із запитуваних параметрів; оформити документи; розмитнити і доставити авто.

Ви просто повинні зареєструватися на нашій біржі VARTA.UA й насолоджуватися процесом.

Коментарі 0

Догори