10.04.2022

Купити авто в Грузії - топ 6 авто сайтів російською, автопапа та інші

Автосайти Грузії - це відмінний спосіб знайти якісний і недорогий автомобіль. Досить велику частину імпортованих автомобілів в Україні приганяють з Грузії. Особливістю ринку є те, що більшість авто цієї країни привозять з Америки. При виборі авто на вторинному ринку потрібно дуже уважно ставиться до вибору продавця, так як є ризик бути обманутим.

У наш час можна легко знайти автомобіль, навіть не виходячи з дому. Якщо ви вирішили придбати авто з Грузії, ми пропонуємо вам кілька сайтів, які допоможуть у пошуку варіантів.

  1. http://auto.ge/- один з найбільших автомобільних сайтів Грузії. Там можна знайти безліч найактуальніших пропозицій. На жаль, сайт не має автоматичного перекладу на російську мову, тому доводиться користуватися перекладачем або розбиратися інтуїтивно. Ще одна незручність - для перегляду оголошень потрібно зареєструватися.
  2. http://www.myauto.ge/ - серед українців цей сайт користується найбільшою популярністю, так як можна переглядати його російською мовою. На цьому ресурсі там також досить багато вигідних пропозицій, зручна навігація і багатофункціональний фільтр.
  3. http://www.drive.ge/ - найбільш зручний з тих грузинських автосайтів, які не перекладаються на російську. Інтерфейс цього ресурсу відмінно побудований під користувача, багатофункціональний, має відмінну базу актуальних пропозицій.
  4. http://www.mycar.ge/ - це автомобільний сайт, який належить компанії Mycar. Ця компанія займається продажем американських і японських автомобілів офіційно. За допомогою цього сайту можна дуже недорого купити на аукціоні автомобіль з Японії, Англії, Європи і Америки. Сайт перекладається на російську.
  5. http://www.autopapa.ge/ru - це офіційний сайт, який належить великому авторинку. На Руставському авторинку можна придбати якісні іномарки за доступною ціною, а всю базу автомобілів можна подивитися на сайті Автопапа.
  6. https://www.myparts.ge/ru/- не дуже зручний для користувача сайт, його перевагою є наявність перекладу на російську мову.розтаможка авто

  Як знайти якісний автомобіль в Грузії?

    Пошук автомобіля через інтернет завжди пов'язаний з ризиком. Можна легко потрапити на оголошення, опубліковане недобросовісним продавцем і втратити в кращому випадку час. До того ж грузинський авторинок має свою особливість - автосайтів з перекладом на російську мову всього кілька, і вибір там не дуже великий.
                Знайти досвідченого виконавця для пригону авто з Грузії можна на біржі VARTA. Якщо ви звернетеся за допомогою до фахівця, вже через кілька днів у вас будуть варіанти автомобілів, підібрані відповідно до побажань. Наші фахівці використовують не тільки автосайти Грузії, і особисті зв'язки і навіть самі їздять подивитися актуальні пропозиції на місцевих авторинках. 

                Щоб знайти хороший автомобіль, необхідно добре знати ринок, орієнтуватися в цінах, бажано також знати мову для спілкування з продавцем. Саме тому рекомендуємо скористатися послугами досвідчених фахівців по пригону авто. Авто сайти Грузії російською дозволяють лише подивитися варіанти, прицінитися, а для серйозного пошуку рекомендується підключити інші джерела.

Коментарі 0

Догори