18.06.2019

Де купити машину в Литві

Популярні авто сайти Литви російською мовою

Литовські автомобілі стали в Україні не рідкістю. Покупців приваблює низька вартість та висока якість іноземних транспортних засобів. Ми докладно розповімо вам про найпопулярніші онлайн-ресурсах, на яких українці знаходять старі іномарки і не тільки.

На цьому сайті користувачі можуть знайти як нові, так і старі авто з Литви і комплектуючі. Ресурс пропонує широкий вибір не тільки легкових авто, а й мототехніки, вантажівок, запчастин до автотранспорту, будівельної, сільськогосподарської, лісогосподарської техніки і не тільки.

  Переходьте від однієї розділами, покупець швидко знайде саме те, що шукав. За допомогою фільтрів можна впорядкувати авто за роком випуску, марку, типу і об'єму двигуна, типу кузова і ціною. Функція розширеного пошуку дозволить знайти ідеальний автомобіль, адже можна шукати автомобілі з особливими зручностями (підігрів сидінь, шкіряний салон і т.д.). Важливим є те, що є російськомовна версія сайту.

  Сайт по інтерфейсу і функціоналу дуже схожий на попередній. Зручна навігація дозволяє користувачам легко орієнтуватися в оголошеннях з продажу автомобільної, мото- і спецтехніки, запчастин. Перевагою цього сайту є те, що у нього є партнери за кордоном, з якими сервіс співпрацює безпосередньо.

  Autobonus.lt - це популярний автомобільний сайт, де покупець може знайти безліч оголошень з продажу автомобілів, запчастин, спецтехніки не тільки з Литви, але і з сусідніх Литві та Естонії. Зручний і зрозумілий користувачеві російськомовний інтерфейс, широкий вибір оголошень від приватних осіб допоможуть вам швидко і вигідно купити авто.

  Це сайт сайт компанії, яка займається продажем б / у автомобілів в Вільнюсі. В інтернет-каталозі розміщені ті ж оголошення, що і в каталозі в офісі компанії. З такими спеціалізованими компаніями дуже зручно співпрацювати, так як вони надають такі послуги: доставку автомобіля на замовлення клієнта, прийом автомобілів в продаж, техогляд. Купувати через подібні компанії більш безпечно, але ціни у них вище за рахунок комісії.авто с Литви

 Купити автомобіль за оголошенням

  Дуже вигідні пропозиції часто розміщують на спеціалізованих сайтах - дошках оголошень. У Литві існують два великих ресурсу, де користувачі можуть залишити оголошення на будь-яку тему - це skelbiu.lt і alio.lt. На цих сайтах можна знайти вигідні пропозиції з продажу авто, часто безпосередньо від власника.

Мінус дощок оголошень в тому, що відсутня російськомовна версія. Однак інтерфейс і навігація на цих сайтах стандартна, тому пошук оголошень на потрібну тему не викличе труднощів.

  Для того, щоб знайти хороший автомобіль на сайтах з оголошеннями, бажано знати литовську мову. Навіть якщо сам сайт російською, користувачі пишуть рідною для себе мовою. Якщо у автомобіля є якісь недоліки, по фотографіях ви можете не зрозуміти, про що говорив продавець. До того ж, для спілкування з продавцем також важливо знати мову, тому що за допомогою перекладача не завжди можна правильно зрозуміти один одного.

 Корисні сайти для автомобілістів

 Крім сайтів, де можна купити автомобіль, є сервіси, які дуже допоможуть автомобілісту в Литві.

  •  autoaiksteles.lt - цей сайт допоможе швидко знайти на карті адреси компаній, які продають автомобілі. Якщо ви приїхали купувати авто в Литву, це сервіс вам просто необхідний. Крім адрес точок продажу авто, для зручності користувача на ньому розміщені адреси станцій техогляду, готелів і стоянок.
  •  www.kemi.lt - це сайт литовського автосервісу. Він може знадобитися, якщо виникне необхідність термінового ремонту авто. Автосервіс пропонує широкий спектр послуг з ремонту і діагностиці автомобілів, а також веде продаж комплектуючих і шин.авто с Литви

 Як знайти автомобіль через авто сайти і дошки оголошень?

  Щоб знайти автомобіль на сайті в інтернеті, необхідно переглянути сотні оголошень на десятках сайтів. На жаль, не у всіх литовських ресурсів є інтерфейс російською мовою, тому часто доводиться користуватися перекладачем. Через інтернет можна знайти вигідні пропозиції щодо купівлі автомобілів, якщо запастися терпінням або скористатися послугами професіоналів. Знайти фахівця, які всього за кілька днів згідно з вашими побажаннями знайде автомобіль можна на біржі VARTA. Виконавці на біржі для пошуку варіантів використовують не тільки авто сайти Литви російською мовою, по і литовські сервіси з оголошеннями, особисті знайомства і зв'язки з продавцями за кордоном.

 
 

Коментарі 0

Догори