18.06.2019

Автомобілі з Німеччини: європейська якість за вигідною ціною

Чому в Німеччині найякісніші автомобілі на вторинному ринку?

На дорогах України з кожним роком стає все більше авто з Німеччини. Українці вже оцінили якість і надійність німецьких автомобілів. Купити машину в Німеччині вигідно з кількох причин:

  1. Цінова політика. На вторинному ринку в Європі ціни на авто з пробігом набагато нижче, ніж в Україні. Порівняємо кілька варіантів. WV Golf, 3 роки, двигун об'ємом 1,8 бензин з пробігом в 100 тис. Км коштує в Німеччині 7-8 тис. Євро, а аналогічний автомобіль в Україні - 14-15 тис. Євро. BMW 340, вік авто - 5 років, двигун - 2,0 бензин, автоматична коробка передач, пробіг - 150 тис. Км. стоїть біля нас 18-20 тис. євро, а у себе на батьківщині - 11-12,5 тис. євро. Щоб ви переконалися в тому, що ціни на авто в Німеччині дуже вигідні для українського покупця, наведемо вам ще один приклад: Mercedes-Benz C 200, дизель, автомат, 200 тис. Км у нас коштує 17-21 тис. Євро, а в Німеччині - 9-11 тис. Саме тому, навіть з урахуванням розмитнення і транспортування авто, ви економите від 10 до 30 відсотків на вартості авто.
  2. Якість автомобілів. Практично всі б / у авто в Німеччині продаються в хорошому стані, тому що німці вважають за краще міняти автомобілі в середньому раз в 5 років. Тому на вторинному ринку виявляються практично нові автомобілі.
  3. Великий вибір. На авторинку в Німеччині, великий вибір автомобілів в хорошому стані. Автомобілі часто потрапляють на вторинний ринок з перших рук, тоді як у нас вони можуть змінити кілька власників.
  4. Знос деталей набагато менше. Пробіг 500 тис. Км для наших доріг і для німецьких - це абсолютно різні речі. Якість асфальту грає величезну роль для автомобіля, так само як і паливо, яким його заправляють.

Де в Німеччині краще купувати авто?

Якщо ви вирішили самостійно займатися пошуком відповідного автомобіля, ми розповімо, де вигідніше купити авто.авто с Германии

Автосалони

Купити машину можна в автосалоні. У кожному місті є компанії, які продають автомобілі з пробігом. Нехай ви трохи переплатите, однак набагато менше ризик купити невдалий автомобіль, так як в автосалонах вони проходять ретельний техогляд і виставляють справедливу ціну з урахуванням наданих гарантій. До того ж, велика ймовірність того, що після пригону авто в Україні ви зможете повернути ПДВ.

Автобазари

На авторинках можна знайти найрізноманітніші автомобілі. Якщо автосалони частіше займаються продажем авто останніх років випуску, то на базарах продають автомобілі старше 5 років в різному стані. До того ж, при покупці авто у власника безпосередньо ви економите на посередницьких послугах компанії. Один з найбільших в Німеччині авторинків знаходиться в Ессені.

Однак при спілкуванні з продавцями з авторинків, є ймовірність попастися на вудку шахраїв. Будьте обережні, вибираючи автомобіль на вторинному ринку: якщо ціна на авто занадто низька, вам можуть намагатися продати несправний автомобіль, який має приховані дефекти. При огляді авто звертайте увагу на наявність подряпин, товщину лакофарбового покриття, наявність щілин між деталями, ознаки недавнього ремонту і т.д. Досвідченому автомобілісту відразу видно, потрапляв автомобіль в аварію і піддавався чи серйозного ремонту.

Автомобільні сайти

Найзручніше займатися пошуком автомобіля через інтернет. Ви можете переглядати варіанти прямо у себе вдома або на роботі. Краще вибирати машину на німецьких автосайтах, наприклад Отомотів Німеччина, Мобиле де Німеччина. Перед тим, як їхати за автомобілем, рекомендуємо вам знайти кілька варіантів і поспілкуватися з кожним з продавців.

Нюанси покупки авто в Німеччині

Німецький авторинок і законодавство мають свої особливості, які потрібно враховувати при оформленні угоди. Якщо ви вирішили самостійно займатися цим питанням, ось кілька порад від досвідчених фахівців по пригону авто:

  • Узгодьте з продавцем заздалегідь проходження техогляду, формат перевірки документів на автомобіль, спосіб оплати і можливість повернення ПДВ;
  • Знизити вартість автомобіля можна завжди, якщо ви вмієте торгуватися. Зверніть увагу на заявлені подряпини, вм'ятини і дефекти на корпусі - за них можна домогтися від продавця зниження ціни;
  • Зверніться в сервіс, щоб оцінити стан автомобіля. Крім стандартного талона техогляду, який надає вам продавець, варто скористатися послугами незалежного експерта. Тільки людина з досвідом в автомобільній справі зможе звернути увагу на деталі, які спробує приховати недобросовісний продавець.

Не рекомендується самостійно займатися купівлею авто в Німеччині, якщо ви не знаєте німецької мови. Це важливо, тому що вам доведеться спілкуватися з продавцем, юристами, мати справу з документами.

Один із способів дізнатися історію автомобіля, який ви купуєте - це перевірити його VIN-код по різних баз. За допомогою коду можна дізнатися, чи брала участь авто в аваріях, де і як часто ремонтувалася, скільки власників у нього було і багато іншого. Досвідчені фахівці не використовую тільки одну базу,а підключають кілька сервісів, в тому числі і платні.авто с Германии

 Пригон авто в Україні

Пригнати авто з Німеччини можна двома способами: самостійно або скористатися послугами фахівця.

Найголовніше - без знання мови краще не їхати за кордон, тим більше, щоб купити автомобіль. Якщо в Литву чи Польщу ще можна поїхати, не знаючи місцевої мови, то в Німеччині навряд чи ви зустрінете продавця, який вільно говорить по-російськи. Також мова знадобиться щоб орієнтуватися в країні - знайти продавця, спілкуватися з нотаріусом, зняти житло і т.д. Не знаючи німецького, ви не зможете навіть прочитати талон техогляду, договір купівлі-продажу та інші документи. Так що німецький або хоча б англійську - це обов'язкова умова для самостійного подорожі за автомобілем.

Ось що ще важливо для покупця, який вирішив сам здійснити доставку авто з Німеччини:

 

  1. Знання автомобілів;
  2. Уявлення про те, як влаштований автомобільний бізнес в Німеччині;
  3. Обізнаність про те, де краще шукати машину;
  4. Вміння «збити ціну»;
  5. Знання тонкощів митного законодавства для перетину кордону і подальшої розмитнення авто.

 

Щоб убезпечити себе і гарантовано без проблем пригнати автомобіль, рекомендуємо вам скористатися послугами фахівців. Знайти підходящого виконавця можна на спеціалізованих сайтах, або на нашій біржі.

Розмитнення і сертифікація німецького автомобіля в Україні: що потрібно знати?

Після оформлення угоди ви відправляє митному брокеру в Українці електронні копії всіх документів. На кордоні для перетину її іноземною автомобілі необхідно надати: заповнену попередню декларацію, внесену на рахунок митної служби суму податку.

Після перетину кордону у вас є 10 днів, щоб доставити автомобіль в термінал (стоянку) для реєстрації. Розмитнення займає 1-3 дні, в цей час з автомобілем працює митний брокер. Ваше завдання - надати документи (техпаспорт, договір купівлі-продажу), заплатити акциз і податок.

Ще один день потрібно на сертифікацію автомобіля. І тільки отримавши сертифікат відповідності можна ставити авто на облік в МРЕВ.

VARTA.UA - найкраща біржа для пошуку фахівця

Самостійний пригін автомобіля з Німеччини - клопіткий і трудомісткий процес. Необхідно знати мову, тонкощі законодавства, витратити чимало часу і сил, щоб знайти хороший автомобіль.

Так як купити авто в Німеччині, щоб не витратити на це кілька місяців і не попастися в руки шахраїв? Ми рекомендуємо скористатися послугами фахівців, які відмінно розбираються в машинах і зможуть підібрати для вас самий надійний варіант. Виконавці також приженуть автомобіль в Україні і допоможуть розмитнити його в найкоротші терміни.

Коментарі 0

Догори