nwbroker2018
Зареєстрований на сайті 3 року
Відгуки користувачів: +0 / 0 / -0
Договірна ціна

Шукаю партнерів для доставки авто на лаветі з Німеччини, Бельгії, Голандії!!!

0 грн.
Доброго дня!
Професійно займаємося доставкою на ЛАВЕТІ , автомобілів з мінімальними кузовними пошкодженнями з Європи: Німечинна, Голандія, Бельгія.
Шукаємо партнерів зі своєю лаветою у зв’язку з відсутністю часу займатися конкретно доставкою самостійно.
Умови співпраці наступні: партнер їде по справах у вище згадані країни, для того щоб, забрати свої автомобілі і паралельно оглядає цікаві нам автомобілі, якщо має на це час.
Що стосується Голандії і Бельгії там відхилення шофера від основного маршруту рідко коли перевищує 100 кілометрів.
Якщо після огляду автомобіль підходить він резервує його і залишає завдаток в розмірі 200€.
Після чого партнер доставляє свої автомобілі, за якими він приїхав на Україну і наступного разу забирає наші автомобілі паралельно резервуючи нові при їх наявності.
Ми готові платити по 50€ за огляд кожного автомобіля і по 600€ за його доставку на внутрішню митницю у Городку Львівська область.
Вартість машин на яких ми спеціалізуємося коливається від 3000€ до 5000€.
Якщо ми досягаємо домовленості тоді співпраця відбувається наступним чином. Під розписку з паспортом ми надаємо 200€ на завдаток за автомобіль, після чого партнер зобов’язаний за свої кошти викупити нашу машину і доставити її на Городок Львів де ми за неї одразу розрахуємося разом з доставкою і оглядом.
Торгом за автомобіль ми займаємося самостійно попередньо по телефону, а також під час самого огляду.
Все що потрібно від партнера, це якісно оглянути автомобіль, належним чином оформити документи і доставити його на Городок.
Турбуватися за те , що ми не заберемо автомобіль не має необхідності у зв’язку з тим, що ми купуємо дешеві машини на ринку і вони є дійсно дуже конкурентно спроможними, а також через завдаток.
Паралельно ми також розглядаємо живі пропозиції від наших партнерів під час їхніх поїздок. Ми надаємо моделі, роки і діапазон цін на машини, які можуть бути нам цікаві, якщо щось що підходить під ці критерії попадається на площадці де забирається машина партнера він повідомляє нас, оглядає її і резервує до наступної поїздки.
Прохання тих хто розраховує заробити на нас на чомусь крім доставки і огляду не турбувати щоб не витрачати ні свій ні наш час.
З повагою Роман!
  • Разове замовлення
  • 20.01.2021 в 13:40
  • Переглядів: 533

Пропозиції від виконавців 0

Догори