10.04.2022

Інструкція: 5 простих кроків, які допоможуть користуватися сервісом ефективно

Щоб користуватись сервісом varta.ua ефективно, дотримуйтесь цієї інструкції:
  1.  

    Розмістіть заявку на сайті, натиснувши Замовити послугу на головній сторінці сайту. В полі Заголовок напишіть конкретно, яку послугу ви хочете замовити. В полі Опис якомога детальніше опишіть своє замовлення: марка авто, модель, рік випуску, об’єм двигуна, колір, пробіг, комплектація, термін виконання, бюджет тощо. Чим детальніший буде ваш опис, тим швидше ви знайдете потрібного виконавця.
  2.  

    Після розміщення заявки, вам почнуть приходити пропозиції. Рекомендуємо телефонувати до підрядників, котрі вас найбільше зацікавили. Після цього фіксуйте основні моменти розмови у приватному листуванні з ним на сервісі. Так у вас комунікація з кожним буде знаходитись в одному місці.
  3.  

    Кожного, хто найбільше підходить під ваші умови, ви можете позначати, як Кандидата кандидат. Після проведення переговорів виберіть серед Кандидатів того, з ким хочете співпрацювати і призначте його Виконавцем кандидат.
  4.  

    Далі узгодьте з ним всі нюанси співпраці й підтвердіть угоду, підписавши Договір доручення. Основні домовленості також зафіксуйте у приватному листуванні із Виконавцем на сайті varta.ua. Це буде додатковим захистом при вирішенні спірних моментів. Якщо узгодили попередній завдаток, підтверджуйте це Актом про передачу коштів або ж скористайтесь послугою Безпечна угода кандидат. Зразки документів можете завантажити за цим посиланням.
  5.  

    Після завершення співпраці, оцініть роботу Виконавця та залиште відгук. Таким чином, ви можете поділитись враженнями про співпрацю і допоможете іншим користувачам знаходити надійних підрядників. Усі виконавці на нашому сервісі враховують це і намагаються виконувати свою роботу якнайкраще.
У разі виникнення запитань щодо роботи сервісу, спірних моментів або непорозумінь, команда VARTA.UA завжди рада вам допомогти. Звертайтесь до нас у месенджерах або ж телефонуйте.
 

Коментарі 0

Догори