04.12.2019

Авто з Європи - вигідно чи ні?

Останнім часом авто б/у, привезені з країн ЄС в Україну, стали особливо затребуваними. Це пов'язано з кількома факторами: невисока вартість, відмінна якість збірки, хороші технічні показники, так як транспорт, який їздить європейськими дорогами, піддається не такому сильному зносу. Якщо добре вивчити авторинок України і Європи, можна зробити висновок, що ціна на б/у машину типу «ЗАЗ» або «ВАЗ» буде практично такою ж, як на авто європейських виробників, при цьому рік випуску буде один і той же.

Чому вигідно купити авто б/у з Європи?

Привозити машини з-за кордону завжди було вигідно в усіх аспектах. Крім доступної вартості при покупці авто майбутній автовласник отримує покращену комплектацію:
  • подушки безпеки, склопідйомники;
  • клімат-контроль, підсилювач керма;
  • АКПП, двигун, який за своєю потужністю в кілька разів перевершує агрегати вітчизняних машин.
Раніше вартість європейського транспорту була досить високою, але зараз, у зв'язку з вступом в силу нового законодавства, можна істотно знизити витрати на сплату податків і зборів. На сайті ресурсу VARTA.UA можна вибрати виконавця, який підбере авто б/у з урахуванням всіх вимог: марка, рік випуску, пробіг, комплектація і т. д.
 
Європа пропонує не тільки низькі ціни на транспорт б/у, але і інші переваги покупки.
 
Вони проявляються в таких аспектах:
  1. Європейці, особливо ті, які проживають в країнах з високим рівнем розвитку, досить часто змінюють транспорт, якщо він був трохи пошкоджений в аварії, для них простіше його продати, ніж ремонтувати, тому асортимент ринку старих авто досить різноманітний.
  2. Якщо машина пошкоджена, її вартість швидко знижується, а якщо врахувати, що ремонт в Україні коштує дешевше, то для майбутнього автовласника це особливо вигідно.
  3. Ще одна причина замовити авто з ЄС - хороший стан транспорту, що обумовлено суворим ставленням європейців до дотримання правил технічного обслуговування.
  4. Як правило, навіть якщо машина експлуатується вже близько 5 років, вона все одно буде в досить хорошому стан.

Чому краще замовляти машину з ЄС в Україну за допомогою VARTA.UA?

Незважаючи на те, що Європа славиться досить різноманітним авторинком, на якому представлені як нові авто, так і б/у, українці можуть зіткнутися з деякими труднощами при їх придбанні. Щоб безпечно купити транспорт, краще скористатися послугами виконавців спеціалізованої біржі VARTA.UA. Це пов'язано з наступними факторами:
  1. Відсутність знань щодо обмежень із ввезення транспорту. Не всі знають, які машини можна ввозити, а які ні, з урахуванням нового законодавства. Це призводить до проблем, що стосуються оформлення і легальності авто.
  2. Можливість придбання автомобіля з прихованими дефектами, які часто ретельно замасковані. При відсутності відповідних знань помітити їх вкрай складно, все виявляється вже після діагностики.
  3. Купівля з рук в руки – це завжди ризик бути обманутим, тому краще довірити цю справу людині, що розбирається у всіх тонкощах купівлі-продажу.
  4. Європа – територія, де є велика кількість країн, куди покупець може самостійно поїхати за авто. Але для цього потрібно хоча б трохи розуміти мову країни і специфіку її ділової сфери.
Ще одна складність, з якою може зіткнутися покупець, сам перегін авто з ЄС. Україна може розташовуватися недалеко від тієї країни, звідки буде здійснюватися перегін, але не у всіх є час на такі подорожі. Краще замовити авто б/у у надійного виконавця, який бере всі ризики на себе. Оформити замовлення можна на VARTA.UA після реєстрації.

 

Коментарі 0

Догори